Hvad siger forældrene?

HVAD SIGER FORÆLDRENE ?

-Det har været fantastisk!  Agnes har været meget glad og hun har nydt tiden med dig. Katrine og Morten, forældre til Agnes. Brev fra Agnes: TAK, TAK, TAK.. for masser af sjov og "ballade", frisør glad, leg, hop, læsning, sang :-) Kram fra Agnes  (se mere under referencer)


- Jette, din entusiasme og evne til at aktivere børnene og lave sjove ting er helt unik og aldeles fantastisk!  Søren og Stine, forældre til Sonia.  -Kære Jette, Tak fordi du har passet så godt på mig. Jeg kommer til at savne jer. Brev fra Sonia  (se mere under referencer)


-Vi vil gerne benytte privat børnepasning til vores børn i fremtiden, hvis vi kan finde en som dig. Vi blev mødt med stor imødekommenhed og information, Thomas & Tina, forældre til Lucca (se mere under referencer)


- Et ønskested hele vejen igennem. Skøn start Olivia fik hos dig. Din entusiasme og nærhed giver børnene en dejlig hverdag. I de 2 år hvor Olivia har været hos dig, har vi oplevet en enorm udvikling hos hende både motorisk, socialt og personligt. Hun har altid været glad for at være hos dig og du er blevet efterspurgt, når der har været weekend og ferie. Du har været med til at give Olivia en masse positive ting og oplevelser, som hun kan tage med videre i børnehaven. Stine & Janus, forældre til Olivia


- Vi er rigtig glade for de aktiviteter, som du og børnene laver. Mange gode ture i naturen, på biblioteket  m.v. Vi er særligt glade for et stemningsbillede på mobiltlelefonen en gang i mellem, så føler vi,at vi er lidt med på sidelinjen i vores søns hverdag. Det har været vigtigt for os, at Marlon har været glad for at komme hos Jette og har lært en masse gode egenskaber, sange og leg. Det har været tydeligt at se Marlon trives rigtig godt i Børnestuen. Pia & Jakob, forældre til Marlon


- Det bedste for Vilma. Vores datter Vilma trives virkelig godt hos Jette, med faste rutiner og nærvær udforsker de verden og vi får altid en glad pige med hjem. Dagene er fyldte med musik, sang, ture og en tryg favn hvis det bliver for meget, hvilket gør at man som forældre med god samvittighed kan overlade Vilma til Jette. Vi er glade for at økologi er noget Jette går op i og billederne på SMS som får os til at føle, at vi får et indblik i barnets dag. Katarina og Matin, forældre til Vilma


- Kære Jette. Jeg føler mig 100% tryg ved, at lade Charlie i dine hænder. For mig er det vigtigt, at når ikke Charlie er hjemme med sin familie, så er han et sted som giver ham trygge rammer, faste rutiner, kærlighed og leg dagen lang, og det får han hos dig. Det er en fornøjelse, at hente en glad dreng hver eftermiddag. Udover at du er god til at stimulere, udfordre og kramme børnene, så er du tydelig i din kommunikation over for os som forældre. Det letter samarbejdet, at man kan tale sammen og nå til fælles forståelse. Tak for det. Kærlig hilsen Kristine, mor til Charlie


Kvaliteten i Hedehusene & Fløngs private pasningsordning:

- Få børn – bedre kontakt mellem børn & voksen

- Nærhed og rolige omgivelser

- Tryghed ved at den samme voksen er der hele dagen og hver dag

- Masser af sang og musik

- Sommer og julearrangementer

- Rutine i hverdagen

- Godt sammenhold mellem børnene

- Gode udeaktiviteter

- Cykelturene er et kæmpe hit

- Godt afbræk med turene til legestue og biblioteket (Carina & Martin, Claras forældre)


Vores søn, William, har siden februar 2019 været en del af Jettes private pasningsordning. Vi har fra første dag oplevet, at Jette har taget imod William med et ubegrænset overskud, et syn for hans behov og et enormt fokus på hans trivsel, sociale færdigheder og oplevelser i nærområdet.

Vi har altid været trygge ved, at aflevere William hos Jette, og William har til tider endda glemt at sige farvel ved afleveringerne, fordi han har været så opsat på, at komme i gang med dagen hos Jette og de andre børn.

Williams forældre må desuden bemærke, at Jette sætter god kommunikation, gennemskuelig information og et evigt venligsind højt på sin dagsorden overfor os.

Vi har aldrig været i tvivl om, at William skulle i privat pasningsordning, i rammer hvor der var tid, overskud og kompetencer til, at William fik det bedste han kunne få.
Vi var dog ikke klar over, hvor heldige vi var ved, at William fik plads hos Jette.

De varmeste anbefalinger, Sille og Daniel Vestergaard


Vi var glade for at se hvordan Frida straks begyndte på en leg, når hun ankom hos dig, Jette om morgenen.

-Vi var specielt glade for, at I meget ofte tog på ture og gik i haven udenfor. 

-Vi varr vilde med at der var så meget god plads i haven til leg og udfoldelse.

-Det var skønt at hente sit barn og vide at det havde tilbragt sin dag i familie orienterede omgivelser med masser af nærvær og gode oplevelser.

-Det var dejligt at opleve når Frida tit dansede og sang derhjemme og vi kunne gætte at det var noget hun havde lært hos dig Jette.

-Det var virkeligt rart at du havde været med til at skabe gode sove vaner ved middagluren og spisevaner ved frokost bordet. Det nød/nyder vi godt af derhjemme og støtter op om.

-Det var dejligt at høre om at I tager I legestue og på bibliotek og ud på Kims arbejde og generelt ud i naturen.

-Du fortalte, at I også øver stilletid og ro og det er fantastisk at høre.

-Vi satter meget stor pris på dit samarbejde og hensyntagen til Fridas kostvaner

 

Med kærlig hilsen

Tanja og Steffen