Hvorfor vælge privat?

Jeg brænder virkelig for at passe godt på børnene og for at støtte dem i deres udvikling, på en kærlig og indsigtsfuld måde. Jeg engagerer mig i mit arbejde med børn og forældre og går rigtigt meget op i at gøre det bedst mulige for børnene. Jeg gør meget for hele tiden at blive pædagogisk dygtigere. Se under "lidt om Jette":-)


Rolig hverdag Hvis du vælger, at dit barn skal passes hos mig, vil dit barn få tilbudt en hverdag i et roligt og trygt miljø, hvor der skabes relationer mellem  ca. 4 børn og mig. En hverdag, hvor der er tid til dit barn og meget voksenkontakt. Dit barn vil blive passet i mit private hjem. Det er den samme voksen, altså mig, der tager i mod dit barn om morgenen, og som afleverer dit barn om eftermiddagen, og som præcist ved, hvordan dit barns dag er forløbet.


Trygge rammer med tæt voksenkontakt


Fast børnegruppe på ca. 4 børn. Til gavn og en kvalitet der er med til at jeg kan have fokus på det enkelte barn og hermed også stor opmærksomhed på de små.


Dit barn vil få en hverdag med en kendt voksen ( mig:-) i et roligt, trygt og hjemligt miljø med andre børn. Det hjemlige miljø, nærheden, trygheden og omsorgen for det enkelte barn og børnegruppen - den samme voksne fra morgen til eftermiddag, er en væsentlig kvalitet i Pasningsordningen.


Tæt forældre samarbejde


God beliggenhed med masser af natur, heste, køer og får rundt omkring i Fløngs naturskønne område 


NATUR og masser af frisk luft: Vi kommer ud i den friske luft. Vi undersøger og taler om naturen og årstiderne.Vi er "nabo" til det natur skønne område, Mølleparken og Møllebakken og så kommer vi i skoven. Naturen er verdens ældste legeplads og det er så fantastisk at komme på opdagelse i naturen. Der er også skøn natur i vores have.


SKOVTUR flere gange på alle årstider. Vi kommer ud i skoven i Marbjerg, hvor min mand arbejder. Her er en skøn natur og stille og roligt. Børnene nyder det meget. Vi kommer på opdagelse i skoven og finder mos, grene, smukke blade, grankogler m.m.


En hverdag der tilrettelægges på børnenes præmisser. Her er der tid til jeres barn.  Barnet vil få opmærksomhed, tryghed og den nødvendige omsorg.


STORT legelokale hvor børnene kan lege og udfolde sig motorisk og sansemæssigt


En god start: Som selvstændig børnepasser, har jeg sammen med jer mulighed for at give jeres barn en rigtig god start udenfor hjemmet


Et roligt hjem:Jeg tilbyder et roligt hjem, hvor der bliver taget de hensyn der skal til, når et lille barn vokser op.


Mere ro: Færre børn samlet på ét sted giver som udgangspunkt mere ro. Mindre stress i en travl hverdag


Ved at have den samme børnegruppe: betyder at der ikke kommer skiftende gæstebørn og forældre ind ad døren, som forstyrre vores daglige rytme. 


Færre infektioner: Risikoen for at bliver smittet med forskellige vira og bakterier er mindre, jo færre børn der er samlet.


Fortrinsvis økologisk kost: Børnene tilbydes masser af sund mad, og vi spiser mange grøntsager og frugt hver dag


Mange meningsfyldte oplevelser: Natur, nærhed og tryghed. Her er masser af livsglæde. Leg i naturen, kreative dage, sang og musik. Kram til alle børn hver dag.


God til børn med særlige behov: Ordningen anbefales fx ofte til børn, som har brug for at blive skærmet for mange sanseindtryk, og har svært ved at klare store skift i deres hverdag. Det hjemlige miljø ofte give mere ro.


Forældrene og jeg "vælger hinanden", hvilket vi har oplevet som værende meget positivt, både for forældrene og jeg. Efter nogle møder kender  jeg til forældrenes behov og de har et dækkende billede af hvad de kan forvente hos mig!  Børn fra Høje Taastrup kommune såvel som andre kommuner kan passes hos mig.

 

Jeg sætter dagsordenen og kan imødekomme forældrenes og børnenes behov.


Mulighed for besøg: I har mulighed for at besøge mig og høre, hvordan vi tilrettelægger dagen, hvilke pædagogiske principper jeg arbejder efter osv. - før du beslutter hvem der passer til dig og dit barn. Som selvstændig børnepasser har jeg en baggrund, der er funderet i børn og børns udvikling. Jeg har grunduddannelsen for dagplejere og kurser i at passe børn og interesserer mig i at dygtiggøre mig inden for specifikke områder. (se mere under fanen "kurser")


Alle børn, også fra andre kommuner, er velkommen i min private pasningsordning her i Høje Taastrup kommune


Pasningsordningen er godkendt af Kommunen, som også fører tilsyn
HVORFOR VÆLGE


HEDEHUSENE OG FLØNGS PRIVATE PASNINGSORDNING?