Lidt om Jette

LIDT OM MIG

Jeg er en glad, ærlig, jysk, kreativ, stabil, udadvendt og ansvarsbevidst  kvinde, som bor sammen med min mand Kim der er håndværker og selvstændig arrangør af Københavns Historiske Marked med ridderturneringer, rollespil, kampshows m.m. I kan læse mere her: Forside - KHM

 Sammen har vi vores datter Melani, som kom til verden i 2010. Jeres barn vil komme til at møde min familie ind imellem.


Vi bor i et røgfrit hyggeligt, børnevenligt dejligt hus med en stor lukket "grøn" have med spændende legemuligheder b.la. legehus, sandkasse, gynge,vippe, og fx går vi på opdagelse og fnder små insekter mv. I haven er der også æbletræer og frugtbuske, hvor vi finder bær.


Jeg har en oprigtig lyst til, og ikke mindst, så brænder jeg for at støtte små børn i deres udvikling, på en kærlig og indsigtsfuld måde. Jeg er glad for børn. Jeg arbejder bla. (sammen med forældrene) med at gøre børnene robuste. Jeg har ialt 9 års erfaringer fra min selvstændige private pasningsordning på Amager og i Fløng, Hedehusene. Jeg har  bl.a. udført Grunduddannelsen for dagplejere og mange andre kurser og foredrag er også på mit c.v. Jeg kan give jeres barn en overskuelig og harmonisk start på at blive passet ”ude”. Jeg synes det er fantastisk med den udvikling der sker med børn og at det er en rigtig fornuftig start for de helt små, at kunne tilbyde en rolig og sikker start på livets mange udfordringer.


1. januar, 2014 startede jeg selvstændig op med Hedehusene og Fløngs private pasningsordning. Samme år tog jeg kontakt til Fløngs menighedsråd med henblik på at starte legestuen op. Legestuen startede herefter op senere i 2014 og foregår i sogets hus og Fløng kirke 2 dage pr. måned i forår, efterår og vinter perioderne. Legestuen har været og er velbesøgt siden opstarten i 2014. Her mødes vi med andre børn og voksne, hvor vi synger og leger med børnene. Det er så hyggeligt. (se mere under menuen "legestue") 


-Se mere "om Jette" under menuerne: - hvad siger forældrene og -referancer.