Plads / opskrivning

Skriv for plads

Kontakt mig på boernestuen@gmail.com. vedr. opskrivning/plads til dit barn.


Ved opskrivning til en plads får dit barn anciennitet fra den dato, hvor du har skrevet dit barn op. Så det er altid en god ide` at skrive barnet op i god tid hos mig. Kontakt mig hurtigst muligt. Der kan evt. opstå ledig plads f.eks. hvis et andet barn stopper f.eks. på grund af flytning.

 

Det er altid en god ide`at kontakte mig i god tid. Såfremt du er gravid eller har barn som du/ I ønsker plads til, er du velkommen til at tage en snak med mig -helt uforpligtende.

I er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger m.m.

Såfremt det besluttes at barnet skal passes hos mig, er det, som sagt, muligt at reservere en plads i god tid, også selvom barnet ikke er født endnu. 

 

Pasningsordningen er godkendt af Høje Taastrup kommune, som også fører tilsyn.

I Hedehusene og Fløngs Private Pasningsordning vil dit barn få masser af meningsfyldte oplevelser, leg, kram, sang og musik og meget mere (se mere under "aktiviteter"). Børn fra andre kommuner er også velkommen. 

 

Vedr. plads/opskrivning til pasningsordningen:

 

KONTAKT MIG på: boernestuen@gmail.com. Skriv en mail med lidt info. ang. jeres barn og jeres, telefonnr. og hvilken dato barnet ca. har behov for at starte. Herefter vil jeg kontakte jer :-)

 

Jette Svejgaard

Møllevej 25, Fløng, 2640 Hedehusene

Tlf.: 6015 0434 (bedst imellem kl. 12:45 - 14:00)