Referancer

LUCCA

København, Marts 2013


Vedr. pasningsordningen ’Børnestuen’ ved Jette Svejgaard


Vores etårige datter Lucca startede i privat pasning hos  Jette, som barn nummer tre. Lucca var ikke helt tilfreds med at skulle passes ude, men Jette formåede at skabe rum for en baby med behov for trygge rammer - ikke kun for Lucca, men også for de to andre børn, Agnes og Sonia. Efter en to-ugers indkøringsperiode var Lucca meget tryg hos Jette, som havde fundet den rutine, der passede bedst til Lucca.


I den periode Lucca har været ved Jette, har hun været glad og er hver dag kommet træt og velstimuleret hjem. De tager tit på ture, hvor børnene oplever andre børn, nye legesager, legepladser og spændende nye rum samt bondegårdsdyr. Jette sørger for en god og varieret kost, og de dage hvor børnene har fået hjemmebagt brød, har der ikke været meget appetit til aftensmaden. Alt er så vidt muligt økologisk og der er ingen parfume i omgivelserne. Når vi henter Lucca, får vi en opdatering om hvad der har været af sjove episoder den pågældende dag samt en orientering om Luccas ve og vel. Det er rigtig dejligt.


Jette er god til at møde Lucca, hvor hun er samt til at hjælpe hende videre på vej og har meget fokus på at øve sproget og på at træne at gå.


Oprindelig havde vi ønsket at Lucca kun skulle have været direkte i vuggestue, men efter at Jette har passe vores barn, kunne vi ikke forestille os en bedre start på Luccas pasning, end den vi har haft. Og får vi flere børn, skal de også i `privat pasning. – I hvert fald hvis vi er så heldige at finde en privat børnepasser, der er lige så god som Jette. Men det bliver nok svært...


I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at høre mere.


Thomas Just Sørensen - t.j.soerensen@gmail.com


På vegne af Lucca, Tina og Thomas

SONIA

København den 15.04.2013


Vores datter Sonia er blevet passet ved Jette fra oktober 2012 til februar 2013. Jette's lejlighed dannede base for pasningen, og det var Sonia's første oplevelse med at blive passet udenfor hjemmet.


Fra første færd var Sonia tryg ved Jette, og den følelse havde vi hele den tid, hun var ved Jette.

Ved Jette er der faste rammer, en hverdag børnene kan forstå med faste rutiner. Jette er god til at planlægge aktiviteter med børnene – de synger, leger sanglege og leger generelt en masse.


I den tid Sonia blev passet ved Jette var de fast på udflugt til en bondegård i nærheden en gang om ugen, og mødtes desuden og legede med andre børn og deres passere. Jette engagerer sig i børnene, og det kan børn mærke. De kan li' Jette!


Vi ønsker Jette alt held og lykke fremover, og giver hermed vores varmeste anbefalinger.


De bedste hilsner


Søren, Stine & Sonia


AGNES

København den 3. juni 2013


Anbefaling til Jette Svejgaard.


Agnes blev passet hos Jette fra august 2012 til marts 2013.


Jette sørgede for at Agnes fik en god start hos hende ved at spørge ind til Agnes rytme, vaner og hvad hun kunne lide. Agnes blev meget hurtigt glad og tryg ved at blive passet af Jette.


Jette tog ofte børnene med ud på turer, legepladser, legestuer, Zoologisk have og i alt slags vejr. Der har været masser af leg, sjov og gode udfordringer for Agnes


Vi som forældre har sat pris på Jettes arrangement i at passe Agnes. Jette har været meget bevist om at understøtte Agnes både sprogligt og kropsligt. De har sunget, snakket og rørt sig meget.


Jette har taget en masse dejlige billeder af Agnes og sendt til os, hvilket har været en stor fornøjelse for os. Det har været som at få et indblik i hverdagen og ser hvor glad Agnes har været for Jette og de aktiviteter de har lavet.


Vi ønsker det bedste for Jettes fremtidige virke som børnepasser.


Agnes forældre.